Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellstäd på Elite Hotel Savoy

Brinner du för ordning och reda men också gillar att vara flexibel och ha många människor omkring dig? Då har vi ett jobb för dig.

Elite Hotel Savoy är ett mycket anrikt hotell, med den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet. Hotellet är i Elite Hotels ägor sedan 1983 och har idag 190 hotellrum i två byggnader. Förutom hotellrum, frukost och Bishops Arms pub så erbjuder vi konferens och middagar i vår festvåning.

Brinner du för service och älskar att jobba bland människor då kan detta vara något för dig. Vi söker dig som är en positiv och noggrann person och som alltid vill göra det där lilla extra för att få 100% nöjda gäster.

Du är flexibel, tar egna initiativ och klarar att arbeta i högt tempo. Du är både självständig och en omtänksam lagspelare som tillsammans med dina kollegor, i varje handling, levererar den högsta kvaliteten av renlighet och ordning på hotellet samt frukost.

Vårt mål är att alla gäster ska längta tillbaka till oss och vi förutsätter att du tycker om att ge bästa tänkbara service till våra gäster. Dessutom är du noggrann och har öga för detaljer, punktligt, ser möjligheter snarare än utmaningar och bidrar till mycket energi för teamet. Vi tror att du trivs att jobba “där det sker” och är van att hålla ett högt tempo. Bra kommunikation är grundpelaren och villighet att utveckla värdesätts högt.

Arbetet består av både städning av hotellrum och allmänna ytor samt frukost. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett trevligt och positivt bemötande till gäster och kollegor samt god fysisk hälsa är A och O.

Tidigare erfarenhet av hotellrumsstäd ser vi som ett minimikrav.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dag, kvällar och helger. Arbete från kl. 5:30 kan förekomma.
  • Omfattning: Flera tjänster sökes. Deltid och extra anställning efter behov 
  • Start: Omgående
  • Lön: enligt kollektiv avtal HRF
  • För frågor om tjänsten kontakta: Sari Karlsson, via mejl sari.karlsson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Stad Malmö
Hotell
Elite Hotel Savoy, Malmö
Publiceringsdatum 16 november
Rekryterande chef Sari Karlsson (sari.karlsson@elite.se)
Sök nu

Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Fasad av Elite Hotel Savoy med vattnet framför

Om Elite Hotel Savoy, Malmö

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd.