Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Husfru på Elite Hotel Ideon

En ledare med teamet i fokus!

Älskar du att göra fint för andra och har du ett öga för detaljer och en kreativ sida som kan få komma fram i ansvaret med att förgylla våra gästers tillvaro?

Vårt moderna kvalitativa hotell är ingenting utan det städteam som varje dag tar hand om hela miljön som är Elite Hotel Ideon. Städningen är a och o för försäljningen på ett hotell, nivån som vi levererar påverkar våra gästers upplevelse av hela vistelsen och är dessutom fullständigt avgörande för att man som gäst ska välja oss igen. Det uppdraget och ansvaret är stort och det ska du och ditt team känna stor stolthet i. Vi arbetar efter våra värdeord som är tradition, kvalité och flärd.

Du har ett öga för detaljer, ett sinne för god planering med att följa dina nyckeltal och ett intresse för proaktivt åtgärdsarbete. Du är noggrann med stark känsla för hög kvalité och sätter ribban därefter.

Som ledare på Elite Hotels of Sweden värderar vi att du är närvarande och inlyssnande. Vi vill att du leder ditt team med glädje, energi och tydlighet. Du är duktig på att arbeta med målsättningar och uppföljning och du brinner för att skapa en kultur där feedback används som en nyckel för utveckling. För du vill utvecklas tillsammans med ditt team och är därför stark på att skapa förutsättningar för att ni ska lyckas tillsammans. Du har ett intresse av att utveckla medarbetare och att motivera ett redan engagerat och ambitiöst team.

Du arbetar dagligen i driften med teamet på städavdelningen. Övriga ansvarsområden är feedback från gäster, ansvar för vårt miljöprogram Green Key, budgetansvar för din avdelning samt personalansvar inklusive schemaläggning för ditt team.

Vi ser att du har erfarenhet som husfru på hotell. Du är van vid att arbeta i drift och leda ett städteam på ett större hotell. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Du är väl förtrogen i att ha ett ekonomiskt- och personalansvar.

Du rapporterar till hotellchefen.

Så vill du bli en del av en prestigelös och lärande organisation med mycket glädje och energi kan detta vara din chans!


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Efter driftens behov
  • Omfattning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt Unionens kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: sofie.kroon@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Stad Lund
Hotell
Elite Hotel Ideon, Lund
Publiceringsdatum 23 maj
Rekryterande chef Sofie Kroon (sofie.kroon@elite.se)
Sök nu

Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Fasaden av Elite Hotel ideon med Lund i bakgrunden

Om Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.