Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellstädare / Housekeeping Agent på Ad Astra by Elite

Om tjänsten


Under senhösten 2022 öppnar vi inom Elite Hotels of Sweden vår senaste, ambitiösa hotellsatsning – Ad Astra by Elite vid vackra Snäckviken i Södertälje. Vårt förstklassiga, internationella destinationshotell med premiumapproach tar nu Rivieran till Sverige och arbetet med att skapa en autentisk upplevelse med influenser från Medelhavets pärlor så som Italien samt Sydfrankrike är i full gång. Konceptet som bygger på inspiration från Medelhavet och Rivieran kommer att rymma både en spektakulär piazza med tillhörande orangeri, ett flertal restauranger, barer, biograf, aktiviteter och underhållning. Hotellet kommer även att få ett omfattande spa med inspiration från de antika romerska baden, med trädgård och tre pooler både inne och ute. Spa:et som ingår i koncernens egna spakoncept Vana Spa kommer att bli det största hittills. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget på kajen invid Snäckviken i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Som anställd på städavdelningen / Housekeeping utför du städning av våra hotellrum och sviter, i publika miljöer så som våra restaurangenheter och konferenslokaler samt även i vårt spa. Uppbäddningsservice, såkallad Turndownservice, utförs på kvällarna för de gästerna som efterfrågar denna exklusiva service enligt våra höga, internationella standards. Därtill förekommer hantering av gästtvätt i form av både tvätt och strykning, samt enklare syarbeten vid behov, och att ta hand om våra gästers önskemål. Det kan röra sig om allt ifrån allergivänliga täcken och kuddar, ett annat minibarssortiment, specifika gästartiklar eller färska snittblommor och en särskild dekoration på rummet.

På Ad Astra by Elite har vi äran och nöjet att få välkomna både nationella samt internationella fritidsresenärer och affärsgäster, samt logi- & konferensgrupper, vilket gör arbetet på hotellet särskilt omväxlande och mångsidigt. Våra gäster spenderar till stor del de flesta eller till och med alla timmar under vistelsen hos oss på hotellet och våra många olika enheter, vilket ställer ännu högre krav på bemötande och värdskap i världsklass. Alla våra gäster ska känna sig sedda och komma ihåg alla i personalen som ambassadörer för Ad Astra by Elite.

Erfarenhet av arbete på städavdelning / Housekeeping på hotell samt kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett minimikrav. Utbildning i hotellsystemet HMS Infor kommer ges på plats.

Du får en unik chans att ingå i ett dedikerat, passionerat och motiverat Pre-Openingteam och att – i samråd och dialog med husfrun / Housekeeping Manager – sätta och påverka våra arbetssätt, rutiner, strukturer och kultur. En sällsynt och unik möjlighet att få vara med att bygga ett starkt, framgångsrikt team som har i uppgift att skapa långsiktiga relationer med alla kollegor samt våra gäster och samarbetspartners.

Skulle du vilja vara med på vår framgångsresa och sätta Ad Astra by Elite på kartan?

Vi beräknas öppna i november 2022 och anställningen börjar redan i september/oktober så att samtliga ytor och hotellrum kan bestyckas korrekt och städas inför öppningen.

Vi letar efter kollegor på städavdelningen / Housekeeping som vill arbeta både deltid och heltid, samt som timanställda på enstaka dagar vid behov.

Arbetstiderna är huvudsakligen klockan 06:30 – 23:00, men kan variera utifrån bokningsläget och behovet. Arbete varannan helg. Lön enligt HRFs & Visitas kollektivavtal.

Det är enkelt och smidigt att pendla till Södertälje med både pendeltåg & buss till Södertälje Centrum samt regionaltåg till Södertälje Syd.

Du rapporterar direkt till husfrun / Housekeeping Manager. Till dess att husfrun / Housekeeping Manager har påbörjat sin anställning kan eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotelldirektören / General Manager Steffen Sander på steffen.sander@adastrabyelite.se. Läs gärna mer om hotellet på www.adastrabyelite.se

Välkommen till oss på Ad Astra by Elite – Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Om Ad Astra by Elite


Elite Hotels of Sweden omvandlar Astras f.d. huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell. Hotellet, som beräknas stå klart under Q4 2022 kommer erbjuda ett flertal restauranger, en stor konferensanläggning och en härlig spa-anläggning precis intill Södertälje kanal. Här kommer det att finnas plats för både små och stora möten där förstklassig service kommer bli en självklar del av upplevelsen. Hotellet kommer även att erbjuda flera restauranger av hög internationell klass.

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels


Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Stad
Södertälje
Rekryterande chef
Steffen Sander
_