Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Housekeepingmedarbetare- Extra vid behov

Om Tjänsten

Elite Plaza Göteborg söker nya stjärnor inom housekeeping för extra vid behov främst vardagar, helger men även kvällar, dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för städning på hotellrum och anslutande utrymmen.  Du upprätthåller renligheten på hotellets alla ytor samt ser till att hotellens städ och miljökoncept efterföljs.

Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Vi söker dig som vågar synas, vågar fråga och vågar ta egna initiativ. Du är professionell och serviceinriktad i ditt bemötande så väl mot gäster som kollegor. Självklart är du stresståligt, lyhörd, sprider positiv energi och har en bra organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av hotellarbete inom rumsstäd är meriterade och att du pratar och förstår svenska alt engelska.

Som medarbetare på Elite Plaza blir du en del av en inspirerande och dynamisk miljö där kvalitet och service står i fokus. Våra ledord är kvalitet, flärd och tradition. Viktigt för oss är att både du och gästerna trivs och har roligt.

Vi ser gärna att du kan prata svenska och engelska.

Meriterande är även om du jobbat på hotell tidigare. 

 

Om hotellet
Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, Göteborgs Operan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla original detaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 exklusiva rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset.


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dagtid
  • Omfattning: Extra vid behov- timanställning
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: sofia.granath@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Hotell
Elite Plaza Hotel, Göteborg
Publiceringsdatum 24 augusti
Rekryterande chef Sofia Granath (sofia.granath@elite.se)
Sista ansökningsdag 16 januari
Sök nu

Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Fina fasaden av Elite Plaza Hotel i Göteborg med träd och spårvagn framför

Om Elite Plaza Hotel, Göteborg

Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.