Sommarstjärnor till Housekeeping på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik

Vi söker dig som älskar Höga Kusten & service lika mycket som vi gör!

Du är en glad och positiv person som gillar att jobba och träffa människor från alla världens hörn. Du tar initiativ, är stresstålig, öppen för förändringar och lösningsfokuserad. Att ha god förmåga att arbeta i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

  Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: Tidsbegränsad anställning
  • Start: Maj/Juni 2023
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Johanna Persson
  • Sista ansökningsdag: 31 mars 2023. Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

  Vi ser framemot att höra från dig!

  Passar dig som

  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

  Fakta om tjänsten

  Publiceringsdatum
  15 mars
  Stad
  Örnsköldsvik
  Sista ansökningsdatum
  31 mars
  Rekryterande chef
  Johanna Persson

  ATT ARBETA MED HOUSEKEEPING

  Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

  Om Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

  Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.