Kock sökes till Elite Stadshotellet Västerås!

Vill du vara med på vår nysatsning på Elite Stadshotellet Västerås?

Om tjänsten som kock på Elite Stadshotellet Västerås
Nu söker vi en kreativ och flexibel kock som kan leverera kvalitet tillsammans med vårt härliga köksteam. För oss är det viktigt att du är lyhörd inför gästens önskemål som förstås är vårt främsta fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete då köket är hjärtat för the Bishops Arms samt vår stora festvånings- och konferensverksamhet. 

Vi söker dig som..
Du är noggrann, arbetsam och ambitiös och har god erfarenhet från att arbeta i restaurangkök, Du tycker om att arbeta i team, du är kreativ och har ett stort intresse för god mat och service. Vår förhoppning är också att du har nära till skratt med ett gott humör. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som kock.

Lite kort om Elite Hotels
Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja, med trettioåtta hotell från Malmö i syd till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition.

Kontaktperson för frågor:
För frågor om tjänsten kontakta: Peter Landén, kökschef, på 072-3899982 eller koksmastare.vasteras@elite.se

Anställningsform:
Timanställning. 

Tillträde:
Omgående eller vid överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
12 april
Stad
Västerås
Rekryterande chef
Peter Landén

ATT ARBETA I KÖKET

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Om Elite Stadshotellet, Västerås

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Vårt hotell i Västerås ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.