Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nu söker vi en erfaren sous chef

 Nu söker vi en erfaren, kreativ och ambitiös sous chef som kan leverera kvalitet tillsammans med vårt köksteam. Du har en ledande befattning i köket och ansvarar tillsammans med får köksmästare för att säkerställa kvalité och leveranstrygghet i köket. Vårt kök producerar luncher, middagar och fika till våra konferens- och kongressgäster. Vi arbetar med allt från den lilla affärslunchen på styrelsemötet till en trerätters festmiddag för 2500 personer på en stor kongress. 

Du är utbildad kock och har en gedigen erfarenhet från liknande verksamhet (minst fem år) inom hotell och restaurang. Du har god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står i ständig utveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Du är stresstålig, engagerad och vill göra ditt bästa i alla lägen.

 

Conventum ingår i koncernen Elite hotels of Sweden och är en stabil och trygg arbetsplats. 

Du kommer inneha en ledande befattning i vårt köksteam och till viss del leda personal. Du rapporterar till vår köksmästare.

Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande 
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Lön: Efter överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anders Karlsson, Platschef. Joppe Steen, Köksmästare.
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Conventum
Publiceringsdatum 7 oktober
Rekryterande chef Anders Karlsson (anders.karlsson@conventum.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.