Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kallskänk / Kallskänkschef

Som kallskänk på Conventum har du ansvar för bland annat fika, sallader och  efterrätter på våra menyer. Vi lägger mycket stor vikt vid att våra gäster ska få en högkvalitativ upplevelse av mat och dryck på plats  hos oss. Allt från upplägget, innehållet, ursprunget och framförallt smak är högsta prioritet för oss.  

Du kommer att arbeta tillsammans med vårt kompetenta köksteam och tillsammans med dem utforma våra gästers matupplevelse. 

Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete tidigare. Det är även meriterande att ha erfarenhet från café, bageri, konditori med liknande arbetsuppgifter. Vi kommer i viss mån kunna anpassa arbetet efter din erfarenhet, därav söker vi både kallskänk och kallskänkschef. 

Conventum ingår i koncernen Elite hotels of Sweden och är en stabil och trygg arbetsplats.

Du kommer ingå i vårt köksteam som leds av vår köksmästare.

Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande arbetstid, mest dagtid. 
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Lön: Efter överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anders Karlsson Platschef eller Micael Åhman Köksmästare
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Conventum
Publiceringsdatum 8 november
Rekryterande chef Anders Karlsson (anders.karlsson@conventum.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.