Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Köksmästare Conventum Örebro

Nu söker vi en erfaren, kreativ och ambitiös köksmästare till Conventum i Örebro. Vårt kök producerar luncher, middagar och fika till våra konferens- och kongressgäster. Vi arbetar med allt från den lilla affärslunchen på styrelsemötet till en trerätters festmiddag för 2500 personer på en stor kongress.

Du har en gedigen erfarenhet av att leda det praktiska köksarbetet med stora bokningar. Logistik, planering och köksekonomi är din hemmaplan. En högkvalitativ matkvalité och ett flexibelt kök är någonting som är avgörande för att lyckas i vårt uppdrag. 

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Du är stresstålig, engagerad och vill göra ditt bästa i alla lägen.

 Conventum ingår i koncernen Elite Hotels of Sweden och är en stabil och trygg arbetsplats.

Du kommer leda vårt köksteam. Du kommer under en uppstartsperiod att ha möjlighet att jobba tillsammans med vår tidigare köksmästare. 

Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Heltid varierande. Mestadels vardagar men även helger. 
  • Vi har högst beläggning höst och vår och lugnare sommarperioden samt från jul och några veckor in i januari. 
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående 
  • Lön: Fast månadslön
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anders Karlsson, Platschef
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Conventum
Publiceringsdatum 4 februari
Rekryterande chef Anders Karlsson (anders.karlsson@conventum.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.