Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kock på magiska Artonnittiosju

Vi söker kock som gärna har intresse av bakning till Artonnittiosju, vår härliga restaurang på Elite Hotel Mimer.

Att jobba som kock måste börja i att du brinner för matlagning och skapandet av spännande smakkombinationer. Men yrket innebär så mycket mer, allt handlar inte om kreativitet utan också om logistik, planering, ekonomi och teamwork.

Oavsett restaurang så känns köket som en plats där man kan samla olika styrkor som sedan lär av varandra – så har vi alltid velat ha det hos oss. Vi vill att du ska kliva in och bidra – men vi kräver inte att du är stark i alla områden, vi vill att du ska känna att du lär dig något hos oss, att du kan utmanas och utvecklas.

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.

Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.

Vi vill att du delar våra värderingar – så du är:

  • Ödmjuk och nyfiken – du vill utvecklas
  • Självgående och tar egna initiativ
  • Stark teamplayer
  • Minst 6 års erfarenhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där du arbetar varierat med dag och kväll, då vi både serverar lunch, Al a carte och är en populär konferensanläggning. 

Sök nu och berätta för oss – vad är din styrka och vad kommer du bidra med?

Praktikaliteter:

  • Start: Omgående
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Fredrik Gidlund, fredrik.gidlund@elite.se, 070-3066286
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Umeå
Hotell
Elite Hotel Mimer
Publiceringsdatum 10 februari
Rekryterande chef Fredrik Gidlund (fredrik.gidlund@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Pampiga tegelfasaden av Elite Hotel Mimer med träd framför

Om Elite Hotel Mimer

Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå. Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurang och gym och relaxavdelning.