Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kockar till At Park och festvåning på Elite Park Avenue

At Park och Elite Park Avenues konferens- och festvåning är mötesplatser för såväl göteborgare som konferens- och hotellgäster. Välbesökt lunch, à la carte, stora konferensmåltider, galamiddagar, brunch, room service och pianobar är några av de produkter som du som kock ska leverera till. Med ett varierat och högkvalitativt utbud av produkter lyckas vi möta de höga förväntningar våra gäster har på oss, lika viktigt i det lilla sammanhanget som till den stora gruppen. Ambitionen i köket är hög och kräver ständig utveckling av såväl menyer som koncept. Vi söker dig som antingen vill arbeta hos oss under sommaren eller på mer permanent basis och vill aktivt delta i att utveckla våra produkter. 

Du gillar att ha högt ställda krav på dig och är en kollega som håller humöret och lagandan uppe när tempot är högt. Du är mån om detaljer och jämn kvalitet och förstår vikten av att tänka hållbarhet i såväl ditt sätt att arbeta som val av råvaror. 

Vi kan erbjuda en arbetsplats att utvecklas på, där du tillsammans med oss kan arbeta både dag och kväll, lunch, a la carte eller större middagar oavsett konferensgrupper eller krävande högtidliga middagssällskap. Möjligheterna är stora att växa tillsammans med oss. 

Välkommen med din ansökan.  Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Hotell
Elite Park Avenue Hotel, Göteborg
Publiceringsdatum 19 april
Rekryterande chef Camilla Nyman (camilla.nyman@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Drönarbild över Elite Park Avenue Hotel i Göteborg med Liseberg i bakgrunden

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.