SOUSCHEF ELITE HOTEL IDEON LUND

SOUSCHEF ELITE HOTEL IDEON LUND

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s, NorthEast restaurant samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi en kreativ och ambitiös souschef som kan leverera hög kvalitet tillsammans med vårt team i köket. Vi erbjuder ett varierande arbete då köket är hjärtat för Paolo’s restaurang och vår restaurang NorthEast, samt vår stora festvånings- och konferensverksamhet. En spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som arbetsledare får stora möjligheter att vidareutvecklas.


Du är utbildad kock och har minst tre års erfarenhet av en liknande befattning inom hotell och restaurang. Du arbetar i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Som person är du strukturerad, kreativ, ansvarstagande, engagerad och positiv. Du kommer att vara en del av en prestigelös miljö där vi fokuserar på gästen, medarbetare och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter

  • Matlagning
  • Daglig arbetsledning av teamet
  • Schemaläggning i samråd med köksmästaren
  • Delaktig i planering av menyer till Paolos, event och konferenser
  • Delaktig i kalkylering och inventering i samråd med köksmästaren
  • Beställning av varor och lagerunderhållning
  • Ansvar för kontroll och styrning av livsmedelshantering (Haccp, Egenkontroll)
  • Ansvar för verksamheten vid köksmästarens frånvaro
  • Schemaläggning i samråd med restaurangchefen
  • Inventering
  • Fakturakontering

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: varierande
  • Omfattning: 100% tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning
  • Start: 15a augusti
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: David.sasraku@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
12 januari
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
31 mars
Rekryterande chef
David Sasraku

ATT ARBETA I KÖKET

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Om Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med två restauranger och lobbybar. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.