Köksmästare - Västerås nya kongressanläggning

Nu söker vi en erfaren, kreativ och ambitiös köksmästare till Västerås nya kongressanläggning som äntligen kommer öppnas efter totalrenovering av den tidigare kongressanläggningen (Aros Congress Center). Vårt helt nya kök kommer producera luncher, middagar och fika till våra konferens- / konsert och kongressgäster. Vi kommer arbeta med allt från den lilla affärslunchen på styrelsemötet till en trerätters festmiddag för 1000 personer.

Du som söker har en gedigen erfarenhet av att leda det praktiska köksarbetet med stora bokningar. Logistik, planering och köksekonomi är din hemmaplan. En hög matkvalité och ett flexibelt kök är någonting som är avgörande för att lyckas i vårt uppdrag.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Du är stresstålig, engagerad och vill göra ditt bästa i alla lägen.

Västerås nya kongressanläggning ingår i koncernen Elite Hotels of Sweden där även andra stora mötesanläggningar ingår (Conventum i Örebro, konserthuset i Växjö, Sara kulturhus i Skellefteå). Vi är en stabil och trygg arbetsplats.

Du kommer leda vårt köksteam på plats i det nybyggda köket. Anläggningen kommer att återöppnas i olika steg. Det första uppdraget är att efter sommaren servera mat och dryck till konserthusets besökare på konserter och middagar. 


Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt ö.k men senast andra halvan av augusti.  
  • Lön: Enligt ö.k. 
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anders Karlsson, platschef 
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Anders Karlsson

ATT ARBETA I KÖKET

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.