Kökschef till nytt destinationshotell - Ad Astra by Elite
Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!
Under senhösten 2022 öppnar Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.
Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån
Vi söker nu en kökschef med väldokumenterad yrkeserfarenhet.
Du behöver minst ha jobbat som souschef för att kunna söka denna tjänst. Vi ser gärna att du kommer från en hotellbakgrund eller att du tidigare har jobbat i större organisationer med högt tempo och olika enheter och avdelningar. Du har kvalitetstänk samt är en stor organisatör med personlighet, integritet och en rejäl portion glimt i ögat.
Ditt fokus som kökschef kommer vara planering, arbetsledning, konceptutveckling, framtagning av menyer, säkerställande av hygien, ansvar för ekonomi & kvalitetskontroll samt att aktivt arbeta i driften.
Kökschefen är direktrapporterande till Ad Astras Food & Beverage Manager samt kommer jobba mycket nära med i synnerhet restaurangchefen samt boknings- & konferenschefen.
Samarbete mellan kök, matsal , bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse.
Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.
Tjänsten som kökschef avser att påbörjas i september eller enligt överenskommelse. Hotellet beräknas öppna under senhösten.
Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotellets Food & Beverage Manager, Andreas Edlund, på andreas.edlund@adastrabyelite.se.
Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Då vi öppnar upp ett helt nytt hotell rekryterar vi just nu till samtliga positioner inom Food & Beverage, så som souschef, kock, frukostkock, kallskänka, pizzabagare, restaurangchef, bartender, baransvarig, hovmästare, serveringspersonal och frukostvärdar. Det går utmärkt att skicka in en ansökan för någon av ovan tjänster direkt till andreas.edlund@adastrabyelite.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
- Har en genuin passion för mat och dryck
- Är uthållig och stresstålig
- Är organiserad och har god samarbetsförmåga