Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Souschef till Elite Stadshotellet Karlstad

Till vårt team i köket söker vi nu souschef med passion för yrket

Vår verksamhet innefattar förstklassig konferens- & festvåningsverksamhet, den framgångsrika puben The Bishops Arms samt våra nytillskott Rooftop by Vana och Vana Spa. Det är en verksamhet med högt tryck som lever alla dagar i veckan; vi serverar allt från konferensluncher, à la carte, till mingel och bankettmiddagar för upp till 300 personer. De varierande arbetsuppgifterna ställer höga krav på självständighet och samarbetsförmåga.

Som souschef jobbar du tätt tillsammans med vår köksmästare Tobias och hjälper till att ansvara för driften i köket. Du kommer även att jobba aktivt med att utveckla restaurangverksamheten.

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för mat, dryck och god service! Du är kockutbildad och har en gedigen och framgångsrik karriär inom restaurang och du har tidigare jobbat som souschef. Som person är du ödmjuk, flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du vill vara med och utveckla vårt arbete och vill tillsammans med kollegor skapa en unik upplevelse för varje gäst.

Arbetstid/omfattning

Tjänsten är på 100% och innefattar arbete dag-, kvällstid och helger. Tillträde direkt eller efter överenskommelse.

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Tobias Engh på 010-641 51 16

Välkommen med din ansökan!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Karlstad
Hotell
Elite Stadshotellet, Karlstad
Publiceringsdatum 17 augusti
Rekryterande chef Anna Björkenstam Wedberg (anna.bjorkenstam@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Pampiga gula fasaden av Elite Stadshotellet i Karlstad med Klarälven framför

Om Elite Stadshotellet, Karlstad

Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell i Karlstad med 183 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. På hotellet finns även Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med pool och bar. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.