Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kock till Elite Hotel Marina Plaza Helsingborg

Vi söker en ny kockkollega till Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg.

Är du en positiv, driven och engagerad person som har ett genuint intresse för mat och dryck? Vill du jobba i en miljö och team med stort utrymme för egna och nya initiativ? Är du en bra lagspelare och flexibel och klarar snabba förändringar och högt tempo?

Till oss på Elite Hotel Marina Plaza söker vi dig som känner sig bekväm i en internationell miljö då vi är stolta över att både våra kollegor och gäster kommer från hela världen.

Vem är du?

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

I rollen som kock är det du som aktivt kommer att skapa kundens upplevelse hos oss på ett omhändertagande sätt. Vi arbetar dagligen efter våra servicevärderingar som handlar om att få varenda kollega och gäst att känna sig Sedd, Efterlängtad och som en Hedersgäst. Det är viktigt för oss att du känner för dessa värderingar och delar dem med oss.

Du har flera års erfarenhet med stort intresse för mat och dryck. Du har bra driv i steget och gillar att jobba under tryck, är energisk, har god yrkesvana och är serviceminded vilket märks i hur du gör det lilla extra för gästen.

Praktikaliteter

  • Omfattning: Tjänsten är på 100%, provanställning tillämpas
  • Arbetstider: Tjänsten innefattar mestadels kvällar och helg.
  • Tillträde enligt överenskommelse/omgående
  • Frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Andreas ( koksmastare.marinaplaza@elite.se )

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Helsingborg
Hotell
Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg
Publiceringsdatum 19 januari
Rekryterande chef Andreas (koksmastare.marinaplaza@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Vita fasaden av Elite Hotel Marina Plaza

Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.