Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Är du vår nya Sous-chef/1:a-kock?

Då är du en positiv, driven och engagerad person som har ett genuint intresse för mat och dryck. Du har en förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Vi ser att du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar.

Som vår sous-chef/1a kock hos oss ingår såväl lunch, á la carte och konferensmatlagning som catering och pubmat. Du kommer även att ha en viktig roll i att ansvara för att vi når våra nyckeltal och uppsatta mål, därför är det viktigt att du är bra på att prognostisera, planera och bemanna utefter detta.

Vi på Elite Hotel Marina Plaza arbetar i en internationell miljö där vi är stolta över att både våra kollegor och gäster kommer från hela världen, så för att trivas hos oss är det viktigt att även du ser detta som ett roligt och givande inslag i ditt arbete. Du bör vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att uttrycka detta i ditt arbete. För att lyckas med detta ser vi att du är prestigelös och delar Elite Hotels servicevärderingar om att varje dag få alla våra gäster och kollegor att känna sig Sedda, Efterlängtade och som Hedersgäster.

Vem är du?

Som ledare hos oss ser vi att du vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet att jobba mot samma mål – Gästen! Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass!

Vad har du med dig?

  • Relevant utbildning
  • 5-års yrkeserfarenhet
  • Mat och dryckeskunskap
  • Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
  • Kunskaper i engelska (tal) är meriterande

Praktikaliteter

  • Omfattning: Tjänsten är 100% och en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
  • Arbetstider: Varierande dag och kväll samt varannan helg.
  • Tillträde enligt överenskommelse eller omgående

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Helsingborg
Hotell
Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg
Publiceringsdatum 20 mars
Rekryterande chef Andreas (koksmastare.marinaplaza@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Vita fasaden av Elite Hotel Marina Plaza

Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.