Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kallskänka till Elite Stora Hotellet Örebro

Vi söker en kallskänka som vill arbeta i ett team där service och lagarbete står i fokus. Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt köksteam och ansvarar för det kalla köket.

Elite Stora Hotellet i Örebro har flera restaurangkoncept. Den engelska gourmetpuben The Bishop’s Arms, Italienska Café & restaurang Paolo’s samt en klassisk konferens- och festvåning. I festvåningen arrangerar vi allt från den stillsamma middagen till den storslagna och pampiga festen under kristallkronorna från 1858. Oavsett om man är konferensgäst på hotellet eller besöker någon av våra restauranger så ska fikat eller maten som serveras sätta extra guldkant på vistelsen.

I tjänsten ingår förutom att baka och laga de kalla rätterna ett dagligt arbete med:

  • egenkontroll
  • att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser
  • beställning och mottagning av varor
  • köksekonomi och svinnhantering
  • behjälplig i menyplanering och inventering

Kvalifikationer och egenskaper:
Som kallskänka har du ett stort intresse för bra råvaror, kreativ menysammansättning, vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ. Du bör ha fyra till fem års erfarenhet av liknande arbete.

Praktisk information om tjänsten:

  • Heltid, i huvudsak dagtid. Dock kan arbete på kvällar och helger förekomma
  • Tillträde snarast men efter överenskommelse

Eventuella frågor besvaras av köksmästare Johan Aronsson via mail: johan.aronsson@elite.se

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Elite Stora Hotellet, Örebro
Publiceringsdatum 21 mars
Rekryterande chef Annica Lindkvist (annica.lindkvist@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Fasaden av Elite Stora Hotellet i Örebro med en bro framför

Om Elite Stora Hotellet, Örebro

I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum och unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer.