Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Förste Servis

Elite Stadshotellet har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås. Idag stoltserar hotellet med topprenoverad konferensvåning och en vacker festvåning där detaljer som bevarade kristallkronor och stuckaturer skapar en unik inramning. Vi erbjuder unika lokaler för fester, baler, bröllop, kick-offer och andra evenemang.

Vi söker nu en ny kollega till vårt team här på hotellet som vill vara del av vår utvecklingsresa. Rollen som Förste Servis är en servistjänst i grunden men med större ansvar. Du arbetar i driften med våra middagar och events. Vi ser gärna att du naturligt tycker om att ta ansvar för gästupplevelse, servicekvalitet och merförsäljning. 
Arbetet är för det mesta på kvällar och helger men det kan också ingå servering av konferensluncher. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med 6 månaders provanställning.

Vi söker dig med servicekänsla, positiv energi och för den här tjänsten är det nödvändigt med dokumenterad tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom restaurang och bar. 

Vi kan erbjuda dig ett varierande och roligt arbete i en fantastisk miljö med ett härligt gäng.

För frågor om tjänsten kontakta: Oskar Karlsson, festvåningsansvarig, på 073-5689547 eller festvaning.vasteras@elite.se

Lön enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan!

  1. Lyhörd
  2. Har en utpräglad känsla för personlig service
  3. God problemlösare och anpassningsbar efter de många situationer som kan uppstå

Fakta om tjänsten

Stad Västerås
Hotell
Elite Stadshotellet, Västerås
Publiceringsdatum 7 februari
Rekryterande chef Oskar Karlsson (festvaning.vasteras@elite.se)
Sök nu

Som medarbetare inom konferens- och festvåningsgruppen, ansvarar du för att ta emot gästerna på plats och att genom bästa service och lyhördhet, säkerställa att deras konferens blir minnesvärd och en väl sammansatt helhetsupplevelse där allt från välkomnande och fikapauser till teknik och kringarrangemang fungerar problemfritt. Det innebär ett stort mått av lyhördhet, fokus på utmärkt, personlig service och hög standard på alla delar av vårt erbjudande.

Som medarbetare inom konferens- och festvåning, förväntar vi oss att du kontinuerligt är med och bidrar till att utveckla Elite Hotels konferensprodukt så att vi alltid ligger i framkant i branschen och bibehåller vår höga kvalitets- och servicestandard.

Fasaden av Elite Stadshotellet Västerås i jugendstil

Om Elite Stadshotellet, Västerås

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Vårt hotell i Västerås ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.