Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferenschef till nya Västerås Kongress

Under hösten 2023 slår vi upp portarna till det helt nyrenoverade Västerås Kongress! Ditt jobb är att ansvara för konferensavdelningen på en av Sveriges största och mest välbesökta kongressanläggningar. Vår anläggning har stor kapacitet och kan ta upp emot 1200 gäster samtidigt. 

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från konferensbranschen i en liknande roll. Ditt dagliga arbete kommer vara att ta hand om våra konferensgäster på bästa möjliga sätt och ge service i världsklass. Västerås Kongress har en omfattande daglig konferensverksamhet, ofta med många olika grupper samtidigt. Ditt jobb kommer vara att stämma av konferenserna med kunden innan ankomst samt att ge bästa service på plats under tiden de är här. Det handlar om att starta upp konferensen till att servera fika och lunch. Du kommer att ha ett visst ansvar för att styra personal i den dagliga driften.

Västerås Kongress ingår i koncernen Elite hotels of Sweden och är en stabil och trygg arbetsplats.

Du får en gedigen introduktion av din motsvarighet på Conventum i Örebro, också en helägd systeranläggning av Elite Hotels of Sweden. 

Du kommer ingå i vårt driftteam och rapportera till Västerås Kongress driftchef.


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: varierande
  • Omfattning: heltid
  • Start: enligt överenskommelse, efter sommaren
  • Lön: fast månadslön
  • För frågor om tjänsten kontakta:
  • Driftchef Silvester Mujkic - silvester.mujkic@elite.se / 010-6415165
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

    Vi ser framemot att höra från dig!

    1. Lyhörd
    2. Har en utpräglad känsla för personlig service
    3. God problemlösare och anpassningsbar efter de många situationer som kan uppstå

    Fakta om tjänsten

    Stad Västerås
    Hotell
    Västerås Kongress
    Publiceringsdatum 2 maj
    Rekryterande chef Silvester Mujkic (silvester.mujkic@elite.se)
    Sök nu

    Som medarbetare inom konferens- och festvåningsgruppen, ansvarar du för att ta emot gästerna på plats och att genom bästa service och lyhördhet, säkerställa att deras konferens blir minnesvärd och en väl sammansatt helhetsupplevelse där allt från välkomnande och fikapauser till teknik och kringarrangemang fungerar problemfritt. Det innebär ett stort mått av lyhördhet, fokus på utmärkt, personlig service och hög standard på alla delar av vårt erbjudande.

    Som medarbetare inom konferens- och festvåning, förväntar vi oss att du kontinuerligt är med och bidrar till att utveckla Elite Hotels konferensprodukt så att vi alltid ligger i framkant i branschen och bibehåller vår höga kvalitets- och servicestandard.