Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellreceptionist & Konferensvärd - Extra vid behov samt sommarsäsongen

Nu söker vi servicemedvetna medarbetare.

Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster.

Som konferensvärd finns du på plats för att ge all den service och hjälp till konferensdeltagarna som de förväntar sig. I vårt team är varje medarbetare en nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna.

Vi söker dig som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service vilket är en förutsättning för att leverera gästupplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem.

 Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierad dag- och kvällstid samt helger. Även nätter förekommer
  • Omfattning: Extravid behov samt under sommarsäsongen.
  • Start: Omgående
  • Lön: Enl. kollektivavtalet
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anna Bergvall, 042-192100
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Helsingborg
Hotell
Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg
Publiceringsdatum 8 februari
Rekryterande chef Sandra Andersson (sandra.andersson@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Vita fasaden av Elite Hotel Marina Plaza

Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.