Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sommarvikariat & extrajobb i receptionen

Om tjänsten

Vi söker nu extrapersonal och sommarvikarier till vår hotellreception. 

Arbetet i receptionen är varierande och med stort fokus på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete som in- och utcheckning kommer du bland annat arbeta med merförsäljning, en hel del administration så som fakturering, planering, bokning av rum, svara i telefon samt vara våra gäster behjälplig. Receptionen har en viktig roll i att vara spindel i nätet för att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en högklassig gästupplevelse.

 

Vem är du?

Du ska ha en positiv inställning och vara bra på att hantera kunder både fysiskt på hotellet men också på telefon och mail. Service och bemötande är vår kärnverksamhet så det är viktigt att du har en naturlig serviceförmåga och klarar av att arbeta i högt tempo med bibehållen positiv inställning, effektivitet och kvalitet. Du får gärna ha erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss, behöver du vara nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete. För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet inom receptionen och även med de andra avdelningarna fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, kommunikativ och gillar ordning och reda.


Praktikaliteter:

  • Anställning: Sommarvikariat med förlängning som extra vid behov till hösten
  • Start: enligt överenskommelse och gärna så snart som möjligt
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande
  • Lön: Timlön enligt kollektivavtal
  • Mer info: Vill du veta mer eller är intresserad av att söka; maila vår Hotellchef Mathilda Andersson på Mathilda.andersson@elite.se. Skriv: ’Extrajobb reception" i ämnesraden.

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Norrköping
Hotell
Elite Grand Hotel, Norrköping
Publiceringsdatum 2 maj
Rekryterande chef Mathilda Andersson (mathilda.andersson@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Orange fasaden av Elite Grand Hotel i Norrköping med Motala Ström framför

Om Elite Grand Hotel, Norrköping

Centralt beläget vid Motala ström, i en pampig byggnad från 1906, ligger vårt anrika hotell i Norrköping. Här finns vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och en gastropub med stor uteservering.