Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nattreceptionist Elite Hotel Ideon

Till receptionsteamet på Elite Hotel Ideon i Lund söker vi nu en serviceminded nattreceptionist. Tjänsten är en 78% tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Receptionen är navet på hotellet och det är oftast här gästen har sin första kontakt med oss. Därför är det av största vikt att du är bekväm i rollen som ansiktet utåt mot våra gäster och vill gå den extra milen för att ge gästen den bästa hotellupplevelsen. Att vara stresstålig och van att arbeta med många bollar i luften tillsammans med bra initiativförmåga är nödvändigt. I det dagliga arbetet har du lätt för att samarbeta med alla avdelningar på hotellet.

Arbetet på natten i vår reception består bland annat av in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, bokningar, allmän conciergeservice, nattkörningar samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Goda språkkunskaper och erfarenheter av hotellsystem är starkt meriterande. När du jobbar som nattreceptionist på Elite Hotel Ideon så arbetar du sju nätter i rad och sen är du ledig i sju nätter.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: 22.15-07.15 sju nätter i rad, sedan ledig i sju nätter.
  • Omfattning: 78%
  • Start: Tjänsten tillsätts omgående
  • Lön: Vi följer HRF's kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Sofie Kroon, hotellchef sofie.kroon@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Lund
Hotell
Elite Hotel Ideon, Lund
Publiceringsdatum 17 maj
Rekryterande chef Sofie Kroon (sofie.kroon@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Fasaden av Elite Hotel ideon med Lund i bakgrunden

Om Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.