Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotel Receptionist på Elite Hotel Arcadia

 

Elite Hotel Arcadia är en välkomnande oas mitt i Stockholm. Hotellet har en personlig och avslappnad atmosfär som är skön att komma till efter en dag med möten och aktiviteter. Hotellets trädgård erbjuder plats att bara vara.

 

Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster.

Vi söker dig som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service vilket är en förutsättning för att leverera gästupplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: varierande morgon, dag, kväll och helg.
  • Omfattning: Heltid 100%
  • Start: Juli/Augusti. Ange gärna när du kan börja i din ansökan.
  • Lön: Enligt Avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: felix.bordon@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Stockholm
Hotell
Elite Hotel Arcadia, Stockholm
Publiceringsdatum 15 juni
Rekryterande chef Felix Bordon (felix.bordon@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Taket av hotell och gula Elite-flaggor med träd framför

Om Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Elite Hotel Arcadia är en välkomnande oas mitt i Stockholm. Hotellet har en personlig och avslappnad atmosfär som är skön att komma till efter en dag med möten och aktiviteter. Hotellets trädgård erbjuder plats att bara vara.