Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Eden Park Hotell söker en receptionist på heltid från 18 augusti

Om tjänsten


Till Elite Eden Park Hotell söker vi nu en erfaren servicestjärna som vill bli en del av vårt härliga team efter sommaren med start 18 augusti. På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Hos oss kommer du även arbeta med allmän conciergeservice och vi förväntar oss att du med ditt öga för detaljer och kvalitet bidrar till att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss.

För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

 

Vem är du?

 

Vi söker ett genuint serviceproffs som har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt, som behåller fokus och glädjen även under högt tempo och som vet hur man är personlig utan att bli privat med gästen. Vi söker dig som har ett affärstänk och kan se utvecklingsmöjligheter och bidrar till att utveckla vårt arbete både strategiskt och i vardagen.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

 


 

Praktikaliteter:

 

Omfattning: 100% heltidstjänst som hotellreceptionist

Arbetstid: Rullande schema med varannan helg och kvällar

Ansökan: Intervjuer sker löpande

Start: 18 augusti 2022

Placering: Elite Eden Park Hotell, Sturegatan 22 i Stockholm.


Intervjuer sker löpande och tillsättning sker så snart vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Receptionschef: Malin Mikaelsdotter

malin.mikaelsdotter@elite.se

Vi ser framemot att höra från dig!Om Elite Eden Park Hotel, Stockholm


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Malin Mikaelsdotter
_