Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Marina Tower söker Receptionist

Personlighet och erfarenhet

Receptionen är hotellets ansikte utåt och du och dina medarbetare är de som ger gästen dess första och sista intryck av hotellet. Därför är det viktigt att du har en outtröttlig förmåga att vara engagerad och alltid leverera bästa servicen, förbli stabil även under mer krävande omständigheter och alltid ha ett lösningsorienterat förhållningssätt i de många situationer som uppstår i en reception och i mötet med våra gäster.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språk är meriterande. Du har god dokumenterad erfarenhet av att hotellreceptionsarbete. Datorvana är en förutsättning och gärna i hotellsystemet Opera.

Tjänsten är heltid där arbetstiderna i huvudsak är dagtid, vardag såväl som helg. 

Ansökan Har du frågor om tjänsten kontakta Receptionschef Lie Kawakita-Krüger på 08-555 702 00 eller lie.kawakita@elite.se

Start sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsättas när vi hittar rätt person.

Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Stockholm
Hotell
Elite Hotel Marina Tower, Stockholm
Publiceringsdatum 22 juni
Rekryterande chef Johan Sund (johan.sund@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Pampiga kvarnbyggnaden av Elite Hotel Marina Tower med vattnet framför

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Marina Tower Spa. Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.