Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Stadshotellet Västerås söker Hotellreceptionist!

Om tjänsten
Receptionen är hotellets ansikte utåt och du och dina kollegor är de som ger gästen dess första och sista intryck av hotellet. Därför är det viktigt att du har en förmåga att vara engagerad och alltid leverera bästa servicen! Förbli stabil även under mer krävande omständigheter och alltid ha ett lösningsorienterat förhållningssätt i de många situationer som uppstår i en reception och i mötet med våra gäster. Du kommer att jobba i en fantastisk miljö med ett gäng vassa och positiva kollegor.

Personlighet och erfarenhet

Vi söker dig med servicekänsla, flexibilitet och positiv energi som tillsammans med resten av teamet på hotellet fortsätter att utveckla våra gästers upplevelse.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språk är meriterande. Du har helst en god dokumenterad erfarenhet av  hotellreceptionsarbete men har du rätt personlighet och utstrålning kan vi lära dig arbetet. Datorvana är en förutsättning.

Tjänsten
Tjänsten är på 75% tillsvidareanställning där arbetstiderna är vardag såväl som helg, både dag och kvällstid. 6 månaders provanställning.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten kontakta Receptionschef Anders Fundelius på 070-7931452 eller anders.fundelius@elite.se

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde

Start sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsättas när vi hittar rätt person. Vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Västerås
Hotell
Elite Stadshotellet, Västerås
Publiceringsdatum 28 juni
Rekryterande chef Jessica Juhlin (jessica.juhlin@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Fasaden av Elite Stadshotellet Västerås i jugendstil

Om Elite Stadshotellet, Västerås

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Vårt hotell i Västerås ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.