Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Första Receptionist på Elite Hotel Savoy

Till receptionsteamet på Elite Hotel Savoy söker vi nu en första receptionist. Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Receptionen är navet på hotellet och det är oftast här gästen har sin första kontakt med oss. Därför är det av största vikt att du är bekväm i rollen som ansiktet utåt mot våra gäster och vill gå den extra milen för att ge gästen den bästa hotellupplevelsen. Att vara stresstålig och van att arbeta med många bollar i luften tillsammans med bra initiativförmåga är nödvändigt. I det dagliga arbetet har du lätt för att samarbeta med alla avdelningar på hotellet.

Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, bokningar, allmän conciergeservice samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Utöver ovanstående uppgifter så planerar och leder du det dagliga arbetet, säkrar att rutiner och processer efterföljs samt att receptionen levererar mycket god gästservice. Introducerar nya kollegor och samverkar med andra avdelningar ingår också i dina arbetsuppgifter. Du rapporterar till receptionschefen.

Vi ser att du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska samt erfarenheter av hotellsystem. Du är en van hotellreceptionist och det är nu dags för dig att ta nästa steg till en mer ansvarsfull befattning inom receptionen.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Om att arbeta i reception på Elite Hotels

Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, därför är det viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som första receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt arbeta med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten föreslå en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta i en ledande befattning

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande arbetstider med en mix av dag, kväll, helg och enstaka nattpass enligt schema. Arbete varannan helg.
  • Omfattning: 100% tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten utgår från HRF kollektivavtal
  • Start: Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Nina Lund, Hotelldirektör, på nina.lund@elite.se eller tfn 0709-123541
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Malmö
Hotell
Elite Hotel Savoy, Malmö
Publiceringsdatum 1 augusti
Rekryterande chef Nina Lund (nina.lund@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Fasad av Elite Hotel Savoy med vattnet framför

Om Elite Hotel Savoy, Malmö

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd.