Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellreceptionist

Vi på Elite Grand Hotel i Gävle söker nu en servicestjärna till vår hotellreception. 

Receptionen är navet på hotellet och det är oftast här gästen har sin första och sista kontakt med oss. Därför är det av största vikt att du är bekväm i rollen som ansiktet utåt mot våra gäster och vill gå den extra milen för att ge den bästa hotellupplevelsen.

För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar högt tempo.

I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster.

Vi söker dig som är en naturlig lagspelare som har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierad dag- och kvällstid och varannan helger. Även nätter kan förekomma.
  • Omfattning: Deltid 70% eller mer, vikariat 
  • Start: Omgående
  • Lön: Månadslön, enlig överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Johanna Ringhage vikarierande Receptionschef: johanna.ringhage@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Gävle
Hotell
Elite Grand Hotel Gävle
Publiceringsdatum 27 oktober
Rekryterande chef Emma Norelius (emma.norelius@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Gula fasaden av Elite Grand Hotel i Gävle

Om Elite Grand Hotel Gävle

Elite Grand Hotel är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum varav två pampiga sviter. Här finns även den trevliga restaurangen Grands Veranda med utsikt över Gavleån samt konferensrum med kapacitet för upp till 130 personer. Hotellet är beläget i centrala delarna av Gävle med bekvämt avstånd till centralstationen. Vårt gym och relax står nyrenoverat till ert förfogande under vistelsen.