Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Receptionist och konferensvärd 60% | Elite Stora Hotellet | Jönköping

Nu söker vi ytterligare en servicestjärna till vårt härliga team i receptionen på Elite Stora Hotellet, Jönköping.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från hotellreception och konferens, som trivs med jobbet och är sugen på en ny utmaning på ett av Jönköpings ledande hotell, alternativt brinner för mötet med människor. Vi önskar att du är initiativtagande, ansvarsfull och en stjärna på att ge personlig service. Då vi verkar i en bransch som har öppet varje dag, året runt, varierar arbetstiderna från dag till kväll samt helger.

Som receptionist/konferensvärd ansvarar du för att ge gästen bästa möjliga service och brinner för mötet mellan människor. Du kommer att arbeta i ett engagerat serviceteam i hotellets kärna och därmed få glädjen att vara våra gästers första kontakt och intryck av hotellet samtidigt som det är du som bär ansvaret för känslan när gästerna lämnar oss. Du har en hög känsla för service och kvalitet samt ett starkt intresse till merförsäljning. Du ska motiveras av att vända utmaningar till möjligheter – ingen dag på ett hotell är den andra lik.

Arbetsuppgifter

Arbetet i hotellreceptionen består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och epost, ta emot bokningsförfrågningar,  allmän gästservice, enklare tekniska uppgifter, hantering av klagomål på ett professionellt sätt samt hålla vår lobby och receptionsområde i bästa skick. Då det är viktigt att hjälpas åt är det därför ett krav på att ha bra samarbetsförmåga och vara beredd att tillfälligt hjälpa en kollega på annan avdelning om så krävs.

Arbetet i vår konferens består av förberedelse, planering och att skapa av goda förutsättningar för konferenser och möten på vårt hotell. En liten del administration i att kunna administrera samt ta emot konferensbokningar men framförallt att guida och vara tillgänglig för våra gäster. Samarbetet med andra avdelningar ser vi som självklart samt är aktiv i försäljningen och merförsäljningen av konferenser.

Vem är du?

Har du tidigare erfarenhet av jobb i hotellreception/konferens ser vi det som starkt meriterande. Som person ser vi gärna att du är du flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Vi vill arbeta med dig som är prestigelös, kan ge och ta feedback, du är en lagspelare som ser på jobbet med både ödmjukhet och glädje. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande, kvällar och helger förekommer
  • Omfattning: 60%, finns möjlighet för mer
  • Start: Enligt ÖK
  • Lön: Enligt ÖK
  • För frågor om tjänsten kontakta: Caroline Axell, Receptions -och konferenschef, caroline.axell@elite.se, 0738 161077.
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Jönköping
Hotell
Elite Stora Hotellet, Jönköping
Publiceringsdatum 12 december
Rekryterande chef Caroline Axell (caroline.axell@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Om Elite Stora Hotellet, Jönköping

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv.