Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nattreceptionist till Elite Stadshotellet Karlstad

Vi söker ytterligare en servicestjärna till vårt härliga team i hotellreceptionen på Elite Stadshotellet Karlstad. Vår verksamhet består idag av 183 hotellrum, konferens- & festvåningsverksamhet, puben The Bishops Arms samt våra nya tillskott Vana Spa och Rooftop by Vana. Från morgon till sen kväll, året runt, tar vi emot gäster som ska besöka olika delar eller flera delar av vår verksamhet.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet från hotellreception, som trivs med att jobba natt och är sugen på en ny utmaning på ett av Karlstads större hotell. Vi önskar att du är strukturerad, ansvarstagande och brinner för att ge personlig service.

Som nattreceptionist ansvarar du för våra gäster i huset när inte så många andra finns på plats. Du behöver därför vara något av en problemlösare som inte låter sig begränsas av sin arbetsbeskrivning. Allt för att ge gästen bästa möjliga service. Du har en hög känsla för service och kvalitet samt drivs av att ingen natt är den andra lik. Du ska motiveras av att vända utmaningar till möjligheter.

Arbetsuppgifter

Arbetet i hotellreceptionen består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och epost, ta emot bokningsförfrågningar, allmän gästservice, enklare tekniska uppgifter, hantering av klagomål på ett professionellt sätt samt hålla vår lobby och receptionsområde i bästa skick. Nattjänsten innebär även en del administrativa systemuppgifter som nattkörningar, fakturering mm. Då det är viktigt att hjälpas åt är det därför ett krav på att ha bra samarbetsförmåga och vara beredd att tillfälligt hjälpa en kollega på annan avdelning om så krävs. Arbetet är upplagt sju nätters arbete- sju nätters ledighet. Det är ca 75% av en nattheltidstjänst. Det går alltid att fylla på med dag- eller kvällspass om önskemål finns att komma upp i tjänstgöringsgrad de veckor som är sammanhängande ledighet.

Vem är du?

Har du tidigare erfarenhet av jobb i hotellreception ser vi det som starkt meriterande. Som person ser vi gärna att du är du flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Vi vill arbeta med dig som är prestigelös, kan ge och ta feedback, du är en lagspelare som ser på jobbet med både ödmjukhet och glädje. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav, erfarenheter av hotellsystemet Opera är meriterande.

 Praktikaliteter:

  • Arbetstider: 22.30 - 07.00 7 dagar, ledig 7 dagar.
  • Omfattning: tillsvidareanställning om 75%. Provanställning tillämpas
  • Start: enligt överenskommelse
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: chatrine.karlsson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Karlstad
Hotell
Elite Stadshotellet, Karlstad
Publiceringsdatum 17 januari
Rekryterande chef Anna Björkenstam Wedberg (anna.bjorkenstam@elite.se)
Sista ansökningsdag 22 februari
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Pampiga gula fasaden av Elite Stadshotellet i Karlstad med Klarälven framför

Om Elite Stadshotellet, Karlstad

Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell i Karlstad med 183 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. På hotellet finns även Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med pool och bar. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.