Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Operativ Hotellchef Elite Plaza Hotel Göteborg

Vill du vara med och skapa Göteborgs bästa hotellupplevelse i en fantastisk palatsliknande byggnad från slutet 1800-tal? Delar du som vi intresset för vackra miljöer, kvalitet och flärd och ser att detaljerna är det som gör skillnad? Då kanske du är vår nya hotellchef på Elite Plaza Hotel Göteborg.

Vi söker en operativ hotellchef med ansvar för reception, konferens och housekeeping. Du leder det dagliga arbetet och är själv en del av det operativa arbetet primärt i receptionen. Plaza är ett mindre boutiquehotell i en del av Göteborg som är under spännande utveckling. Hotellet har 127 rum med ett antal sviter, inredda i klassisk stil som möter modern design. Med tre konferenslokaler, vinarkiv för separata middagar, Swea Wine & Dine, Plaza Bar samt gastropuben Bishop Arms kan Elite Plaza tillfredsställa den mest kräsne gästens behov.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av högklassiga hotell och är van vid att själv aktivt verka i driften. Du arbetar nära hotellets F&B-manager samt hotelldirektören som också ansvarar för Elites andra hotell Elite Park Avenue i Göteborg. Tjänsten ingår i ledningsgruppen för hotellet och förväntas vara en viktig del av att återigen efter pandemin etablera Elite Plaza som ett högkvalitativt boutiquehotell på en konkurrensutsatt marknad. Du leder genom att föregå med gott exempel, motiverar genom att sprida energi och glatt humör och har förståelse för att optimera affären ur såväl kommersiellt som effektivitetsperspektiv. Du är van att jobba med nyckeltalsuppföljning och tänka helhet för hotellets affärer och vara ett bra bollplank till Elites kommersiella team i Göteborg. Affärsmässighet, kvalitetskänsla, samarbetsförmåga och ledarskap är viktiga komponenter när vi väljer vår nya hotellchef.

Bakgrund:

  • Minst fem års erfarenhet av ledande position inom besöksnäringen
  • Ha verkat i internationell hotellmiljö
  • Erfarenhet från front office arbete, gärna hotellsystem INFOR/HMS.
  • Gärna någon form av eftergymnasial utbildning
  • Bekväm att utrycka sig i tal och skrift på minst engelska och svenska, meriterande med fler språk
  • Inblick och kunskap i digitala kanaler och marknadsföring

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökan dock 27 februari.

För frågor, kontakta Camilla Nyman, Regionschef Elite Hotels Göteborg.

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Hotell
Elite Plaza Hotel, Göteborg
Publiceringsdatum 15 februari
Rekryterande chef Camilla Nyman (camilla.nyman@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Fina fasaden av Elite Plaza Hotel i Göteborg med träd och spårvagn framför

Om Elite Plaza Hotel, Göteborg

Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.