Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Receptionist till Elite Hotel Marina Plaza

Vi söker dig som är ett genuint serviceproffs och som vill bli en del av vårt härliga  receptionsteam!

I vårt team idag jobbar ett glatt gäng med blandad bakgrund. En del har jobbat för Elite Hotels tidigare och några är helt nya inom hotellbranschen.

Arbetet i receptionen

Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets hjärta och bli gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Därför är det viktigt att du har bästa känsla för förstklassig service, samt bidrar varje dag till att ge våra gäster en exceptionell upplevelse. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Arbetet i vår reception och består av in- och utcheckning av gäster, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, merförsäljning, administrativa uppgifter samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du är du flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Erfarenhet av arbete i hotellreception och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Omfattning och start

Vi söker just nu en person till en 75% tjänst med start omgående. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Lön: enligt avtal

Frågor?

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Sandra Andersson på sandra.andersson@elite.se

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Helsingborg
Hotell
Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg
Publiceringsdatum 8 mars
Rekryterande chef Sandra Andersson (sandra.andersson@elite.se)
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Vita fasaden av Elite Hotel Marina Plaza

Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.