Nattreceptionist Växjö Sommar/Extra

Vi söker två nattreceptionister, en till Elite Stadshotellet och en till Elite Park Hotel i Växjö. Tjänsten på Elite Stadshotellet är på deltid under sommaren för att på hösten övergå till extraanställning, vilket innebär tjänstgöring var tredje helg. Tjänsten på Elite Park Hotel innebär tjänstgöring var tredje helg med start till sommaren.

Hotellreceptionen har en central funktion på våra hotell. De flesta gäster har någon form av kontakt med receptionen under sin vistelse och det är viktigt att du är bekväm i rollen med att vara ansiktet utåt. Vi söker dig som har en bra känsla för god service, kvalitet och värdskap. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, bokningar, mail, hantering av telefonväxel samt att hålla god ordning i receptionen. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter tidigare och även om du har erfarenhet av att arbeta i något hotellsystem.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: nattarbete, arbetstider cirka kl. 22-07
  • Omfattning och start: Elite Park Hotel; var tredje helg, fredag-söndag. Elite Stadshotellet; start mitten på juni till mitten på augusti (cirka 65%), därefter var tredje helg fredag-söndag.
  • Lön: enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: julia.roth@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Passar dig som

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
10 mars
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
10 april
Rekryterande chef
Julia Roth

ATT ARBETA I RECEPTION

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Om Elite Stadshotellet, Växjö

Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.