Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Reception Natt - Heltid sommar med chans till deltid i höst

Just nu strömmar gästerna in till våra hotell och vi söker därför ytterligare en servicestjärna till vårt härliga team. Vi söker dig som trivs med att vara vaken när andra sover och som är produktiv på natten. Vi tror att jobbet passar dig som har tidigare erfarenhet av nattarbete, gärna i hotellmiljö. Har du tidigare arbetat i hotellreception eller har kunskap i vårt system HMS är det starkt meriterande. B-körkort är ett krav.

I rollen som Nattreceptionist har du som primär arbetsuppgift att på bästa sätt ta hand om våra hotellgäster. Tjänsten innebär att du alltid sätter gästernas upplevelse i första hand; du är lyhörd och initiativtagande med en förmåga att kunna prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter. Det är även av stor vikt att du är ansvarsfull och alert då arbete på natten kräver ett ökat säkerhetstänk. Den stora utmaningen ligger i att alltid leverera förväntad kvalitét och service i en jämn, hög nivå i ett ofta högt tempo. Allt arbete ska genomsyras av Elite Hotels värderingar kvalitet, tradition & flärd.

Arbetsuppgifter

Arbetet i hotellreceptionen består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och epost, ta emot bokningsförfrågningar, parkering av bilar, allmän gästservice, enklare tekniska uppgifter, hantering av klagomål på ett professionellt sätt samt hålla vår lobby och receptionsområde i bästa skick. Då det är viktigt att hjälpas åt är det därför ett krav på att ha bra samarbetsförmåga och vara beredd att tillfälligt hjälpa en kollega på annan avdelning om så krävs.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Natt 22:30-07:15, rullande schema både veckodagar och helg. 
  • Omfattning: 80-100% under sommaren med chans till ett 50% vikariat till hösten
  • Start: Juni - datum efter överenskommelse
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan
  • För frågor om tjänsten kontakta: Malin Börjesson, receptionschef

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Hotell
Elite Park Avenue Hotel, Göteborg
Publiceringsdatum 24 mars
Rekryterande chef Malin Börjesson (malin.borjesson@elite.se)
Sista ansökningsdag 19 juni
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Drönarbild över Elite Park Avenue Hotel i Göteborg med Liseberg i bakgrunden

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.