Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sommarjobb Reception - Elite Park Avenue Hotel

Nu söker vi sommarpersonal till vårt härliga team i receptionen på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Jobbet passar dig som söker ett sommarjobb men kanske även vill fortsätta jobba extra under hösten. Kanske har du tagit studenten och ska plugga vidare i Göteborg.

Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet från hotellreception eller som brinner för mötet med människor. Vi önskar att du är initiativtagande, ansvarsfull och brinner för att ge personlig service. Då vi tillhör den bransch som har öppet varje dag året runt varierar arbetstiderna från dag till kväll samt helger. 

Som receptionist ansvarar du för att ge gästen bästa möjliga service. Du kommer att arbeta i ett engagerat serviceteam i hotellets kärna och därmed få glädjen att vara våra gästers första kontakt och intryck av hotellet samtidigt som det är du som bär ansvaret för känslan när gästerna lämnar oss. Du har en hög känsla för service och kvalitet samt ett starkt intresse till merförsäljning. Du ska motiveras av att vända utmaningar till möjligheter – ingen dag på ett hotell är den andra lik.

Arbetsuppgifter

Arbetet i hotellreceptionen består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och epost, ta emot bokningsförfrågningar, parkering av bilar, allmän gästservice, enklare tekniska uppgifter, hantering av klagomål på ett professionellt sätt samt hålla vår lobby och receptionsområde i bästa skick. Då det är viktigt att hjälpas åt är det därför ett krav på att ha bra samarbetsförmåga och vara beredd att tillfälligt hjälpa en kollega på annan avdelning om så krävs.

Vem är du?

Har du tidigare erfarenhet av jobb i hotellreception ser vi det som starkt meriterande. Som person ser vi gärna att du är du flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Vi vill arbeta med dig som är prestigelös, kan ge och ta feedback, du är en lagspelare som ser på jobbet med både ödmjukhet och glädje. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav, erfarenheter av hotellsystemet HMS är meriterande. B-körkort är ett krav.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dagar, kvällar & helger
  • Omfattning: 60-100%
  • Start: I maj-juni enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Hotell
Elite Park Avenue Hotel, Göteborg
Publiceringsdatum 24 mars
Rekryterande chef Malin Börjesson (malin.borjesson@elite.se)
Sista ansökningsdag 19 juni
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Drönarbild över Elite Park Avenue Hotel i Göteborg med Liseberg i bakgrunden

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.