Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Restaurangchef sökes till Conventum

Om tjänsten


Conventum söker nu en restaurangchef. Ditt jobb är att ansvara för restaurangavdelningen i en av Sveriges största och mest välbesökta kongress-, mäss- och nöjesarenor. Vår anläggning har stor kapacitet och kan servera middagar för upp till 2500 gäster i samma lokal. Mat och dryck är en stor del i ett möte eller event och vi vill alltid leverera på en mycket hög nivå både vad gäller mat, dryck och service. Vi söker nu dig som har en gedigen erfarenhet av att jobba med större möten och event inom F&B i ledande befattning. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, ha goda ledaregenskaper, vara stresstålig och ha en bra känsla för både kvalité och restaurangekonomi. 

Teamet som du kommer leda består idag av biträdande restaurangchef, restaurangkoordinator samt serveringspersonal. Vi har idag även en t.f. restaurangchef som kommer att se till att du får en bra start på plats. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapportera till platschef. 

 

Conventum ingår i koncernen Elite Hotels of Sweden och är en stor trygg arbetsgivare. Vi erbjuder rätt person bra villkor, ett roligt, utvecklande, utmanande och spännande jobb!


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: heltid
  • Start: omgående / efter sommaren
  • Lön: enligt ö.k.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anders Karlsson, Platschef
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Anders Karlsson
_