Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Restaurant Manager

Om tjänsten


Huvudsakliga uppgifter och ansvar;

. Se till servicenivån som krävs utförs i enighet med hotellets riktlinjer 

. Ansvara för SOP:er och att rutiner efterlevs 

. Se till att personal har tydliga instruktioner för att kunna utföra sina uppgifter

. Smart och produktiv schemaläggning för service, bar och diskpersonal i enighet med finansiella mål.

. Arbeta mot uppsatta mål inom gästnöjdhet, personalnöjdhet samt finansiella mål

. Konceptutveckling och produktutveckling tillsammans med Hotell Direktör och F&B Manager

. Inköp av dryck, utrustning och förbrukningsmaterial

. Skapa och upprätthålla relationer med leverantörer och förhandla fram avtal för hotellets fördel

. Jobba nära F&B och det komersiella teamet för att aktivera restaurang och bar

. Anställning, onboarding och coachning av personal

. Årlig utvecklingsplanering för personal

. Programering och uppdatering av försäljningsställen 

. Måntalig inventering

. Hålla informationsgenomgångar och personalmöten regelbundet

. Reagera på gästfeedback 

. Riskhantering för arbetsmiljö, hygien och säkerhet

. Representera hotellets kärnvärden internt och externt

. Vara en förebild för dina kollegor genom ledarskap

. Du har en passion för mat och drycksamt kunskap om vin och annan dryck.

. Du har ett energiskt tillvägagångsstätt för att leverera äkta gärstservice hela tiden

. Du är mycket organiserad, resultatorienterad och arbetar bra under press

. Tjänsten är på heltid och kräver att du kan arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger

 

 


 

Om The Wood Hotel by Elite, Skellefteå


I det 20 våningar höga trähuset med placering i centrala Skellefteå finns det totalt 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass och en fullfjädrad spa-anläggning med spektakulär panoramavy.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Skellefteå
Rekryterande chef
Carina Brydling
_