Restaurant Manager
Huvudsakliga uppgifter och ansvar;
. Se till servicenivån som krävs utförs i enighet med hotellets riktlinjer
. Ansvara för SOP:er och att rutiner efterlevs
. Se till att personal har tydliga instruktioner för att kunna utföra sina uppgifter
. Smart och produktiv schemaläggning för service, bar och diskpersonal i enighet med finansiella mål.
. Arbeta mot uppsatta mål inom gästnöjdhet, personalnöjdhet samt finansiella mål
. Konceptutveckling och produktutveckling tillsammans med Hotell Direktör och F&B Manager
. Inköp av dryck, utrustning och förbrukningsmaterial
. Skapa och upprätthålla relationer med leverantörer och förhandla fram avtal för hotellets fördel
. Jobba nära F&B och det komersiella teamet för att aktivera restaurang och bar
. Anställning, onboarding och coachning av personal
. Årlig utvecklingsplanering för personal
. Programering och uppdatering av försäljningsställen
. Måntalig inventering
. Hålla informationsgenomgångar och personalmöten regelbundet
. Reagera på gästfeedback
. Riskhantering för arbetsmiljö, hygien och säkerhet
. Representera hotellets kärnvärden internt och externt
. Vara en förebild för dina kollegor genom ledarskap
. Du har en passion för mat och drycksamt kunskap om vin och annan dryck.
. Du har ett energiskt tillvägagångsstätt för att leverera äkta gärstservice hela tiden
. Du är mycket organiserad, resultatorienterad och arbetar bra under press
. Tjänsten är på heltid och kräver att du kan arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger
- Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
- Har organisationsförmåga och en god överblick
- Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo