Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Restaurangchef till nytt destinationshotell - Ad Astra by Elite

Om tjänsten


Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Under senhösten 2022 öppnar Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.
Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Vi söker nu en restaurangchef med väldokumenterad yrkeserfarenhet.

Du behöver minst ha jobbat som hovmästare för att kunna söka denna tjänst. Vi ser gärna att du kommer från en hotellbakgrund eller att du tidigare har jobbat i större organisationer med högt tempo och olika enheter och avdelningar. Du har kvalitetstänk samt är en stor organisatör med personlighet, integritet och en rejäl portion glimt i ögat.

Ditt fokus som restaurangchef kommer vara planering, arbetsledning, konceptutveckling, framtagning av menyer, säkerställande av hygien, ansvar för ekonomi & kvalitetskontroll samt att aktivt arbeta i driften.

Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig.

Det viktiga för oss är att du har ett brinnande intresse för värdskap, mat och dryck, du är en teamplayer som intresserar dig för att få helheten att fungera och du är införstådd med att din roll som restaurangchef är att coacha, leda och lära din personal.

Restaurangchefen är direktrapporterande till Ad Astras Food & Beverage Manager samt kommer jobba mycket nära med i synnerhet kökschefen samt boknings- & konferenschefen.

Samarbete mellan kök, matsal, bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse.

Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.

Tjänsten som restaurangchef avser att påbörjas i september eller enligt överenskommelse. Hotellet beräknas öppna under senhösten.

Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotellets Food & Beverage Manager, Andreas Edlund, på andreas.edlund@adastrabyelite.se.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Då vi öppnar upp ett helt nytt hotell rekryterar vi just nu till samtliga positioner inom Food & Beverage, så som kökschef, souschef, kock, frukostkock, kallskänka, pizzabagare, bartender, baransvarig, hovmästare, serveringspersonal och frukostvärdar. Det går utmärkt att skicka in en ansökan för någon av ovan tjänster direkt till andreas.edlund@adastrabyelite.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ad Astra by Elite


Elite Hotels of Sweden omvandlar Astras f.d. huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell. Hotellet, som beräknas stå klart under Q4 2022 kommer erbjuda ett flertal restauranger, en stor konferensanläggning och en härlig spa-anläggning precis intill Södertälje kanal. Här kommer det att finnas plats för både små och stora möten där förstklassig service kommer bli en självklar del av upplevelsen. Hotellet kommer även att erbjuda flera restauranger av hög internationell klass.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Södertälje
Rekryterande chef
Steffen Sander
_