Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

servitör

I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen!

Vi behöver stärka upp teamet med riktiga serviceproffs till vår matsal .

Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster.

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare – du som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och hos oss är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt – det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Ditt ansvar är att ta hand om våra gäster och ge dem en härlig restaurangupplevelse genom ditt bemötande och din kunskap. Dina arbetsuppgifter omfattar allt som gäller matsalsarbete.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och noggrann. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Du gillar att arbeta tillsammans i ett team för att leverera den där fantastiska upplevelsen och du vet vikten av ett gott samarbete. Du förstår också vikten av gemensamma rutiner, förberedelse för varandra och är dessutom kreativ när det kommer till små extra upplevelseförhöjande aktiviteter i vardagen.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Vill du utmana dig själv – är du driven och gillar du ansvar och delaktighet?

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: helger, kvällar, m.m
  • Omfattning: enl. överenskommelse 
  • Start: omgående
  • Lön: enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Laurent.lathiere@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Umeå
Hotell
Elite Hotel Mimer
Publiceringsdatum 18 augusti
Rekryterande chef Laurent Lathière (laurent.lathiere@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Pampiga tegelfasaden av Elite Hotel Mimer med träd framför

Om Elite Hotel Mimer

Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå. Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurang och gym och relaxavdelning.