Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Diskare till Ad Astra by Elite

Om tjänsten


Den 28e november öppnar Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.

Vi söker nu diskare, både på heltid, deltid och på timanställning, till våra två kök på vårt hotell.

Vi söker dig som gärna har jobbat med disk inom restaurang förut samt att du har ett öga för ordning och reda samt hygien.

Vanligt förekommande uppgifter i disken är givetvis att diska, men även att sortera, hålla ordning, packa upp varor, annan städning och underhåll.

Att du har kunskaper i svenska och/eller engelska är önskvärt. Man ska kunna jobba självständigt och tillsammans med andra i grupp.

Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.

Tjänsten som diskare avser att påbörjas i november. Hotellet beräknas öppna 28e november.

Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotellets Food & Beverage Manager, Andreas Edlund, på andreas.edlund@adastrabyelite.se.

Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Då vi öppnar upp ett helt nytt hotell rekryterar vi just nu till samtliga positioner inom Food & Beverage, så som kock, frukostkock, kallskänka, pizzabagare, serveringspersonal, baransvarig, restaurangchef, souschef och frukostvärdar.

Det går utmärkt att skicka in en ansökan för någon av ovan tjänster direkt till andreas.edlund@adastrabyelite.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ad Astra by Elite


Den 28 november 2022 öppnar Elite Hotels ett italienskt koncepthotell med premiumapproach beläget i vackra Snäckviken söder om Stockholm. En upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Södertälje
Rekryterande chef
Steffen Sander
_