Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Diskare till Ad Astra by Elite

Nu har vi inom Elite Hotels of Sweden öppnat vår senaste, ambitiösa hotellsatsning – Ad Astra by Elite vid vackra Snäckviken i Södertälje. Vårt förstklassiga, internationella destinationshotell med premiumapproach tar nu Rivieran till Sverige och arbetet med att skapa en autentisk upplevelse med influenser från Medelhavets pärlor så som Italien samt Sydfrankrike är i full gång. Konceptet som bygger på inspiration från Medelhavet och Rivieran rymmer både en spektakulär piazza med tillhörande orangeri, ett flertal restauranger, barer, biograf, aktiviteter och underhållning. Hotellet har även ett omfattande spa med inspiration från de antika romerska baden, med trädgård och tre pooler både inne och ute. Spa:et som ingår i koncernens egna spakoncept Vana Spa är det största hittills. Utöver detta erbjuder hotellet tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget på kajen invid Snäckviken i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Vi söker nu diskare, både på heltid, deltid och på timanställning, till våra två kök på vårt hotell.

Vi söker dig som gärna har jobbat med disk inom restaurang förut samt att du har ett öga för ordning och reda samt hygien.

Vanligt förekommande uppgifter i disken är givetvis att diska, men även att sortera, hålla ordning, packa upp varor, annan städning och underhåll.

Att du har kunskaper i svenska och/eller engelska är önskvärt. Man ska kunna jobba självständigt och tillsammans med andra i grupp.

Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.

Tjänsten som diskare avser att påbörjas i december.

Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Södertälje
Hotell
Ad Astra by Elite
Publiceringsdatum 23 september
Rekryterande chef Steffen Sander (steffen.sander@adastrabyelite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Välkomnande hotellobby med receptionsdisk, loungemöbler och eldstad

Om Ad Astra by Elite

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.