Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Caféchef Paolos Helsingborg

 Arbetsbeskrivning
Som caféchef på Paolos ansvarar du för den dagliga driften.
Du säkerställer en hög servicenivå och skapar en genuin trivsel för våra gäster och medarbetare.
Tjänsten innefattar daglig drift, planering, bemanning, utbildning och utveckling av Paolos. Vi är ett positivt team med hög målsättning vad det gäller kvalitet och service. Vi vill alltid skapa en trevlig och fantastisk upplevelse för våra gäster så de vill komma tillbaka och rekommendera oss till andra.

Personlig profil
Du har tidigare haft en ansvarsfull position inom restaurang och har grundläggande kunskaper i ledarskap. Vi tror du är en inspirerande arbetsledare som leder och utvecklar dina medarbetare. Älskar du det italienska köket och har en känsla för detaljer är vi en perfect match!

Du är en positiv och glad person, är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Vi utgår från att du är en person som har lätt för att
samarbeta med andra personer och att du är både noggrann och ansvarstagande. Du har en utvecklad känsla för förstklassig service, är flexibel och lösningsorienterad.

Du har god kunskap inom ekonomi, har en utbildning inom ansvarsfull alkoholservering och kan de rådande lagarna, regler och föreskrifter som gäller för restaurangdrift.


Vi söker dig som;
- Har en positiv och coachande ledarstil
- Har arbetat som arbetsledare tidigare
- Har dryckesutbildning alternativ god dryckeskännedom
- Har med dig goda referenser
- Är social, glada, energigivande och öppen person som älskar att få andra att trivas
- Du brinner för det goda värdskapet och personlig service

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dag, kväll och helg
  • Omfattning: 100%
  • Start: 1 mars
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: annika.ledtje@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum 8 januari
Rekryterande chef Annika Ledtje (annika.ledtje@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.