Hovmästare (Service Lead) extra vid behov till Conventum i Örebro

Mitt i centrala Örebro erbjuder vi på Conventum allt från stora mässor och event till oförglömliga konsertupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar tusentals besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.


Nu söker vi Hovmästare (Service Lead) som kan jobba extra vid behov till våra evenemang på Conventum Arena, Conventum Kongress, Hjalmar Bergman Teatern och Conventum Konferens.

Arbetsuppgifter
Som hovmästare (Service Lead) hos oss på Conventum så är du tillsammans med hovmästarkollegorna ansvarig för servering till gästerna i våra barer och olika restaurangmiljöer.

Du ansvarar för att våra gäster får en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som Hovmästare kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med din servispersonal och andra hovmästare, men även med Restaurangchef. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att skapa en trivsam och trevlig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Vem vi söker
Har minst tre års arbetslivserfarenhet som hovmästare / förste servitör samt god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet! Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång.

Start: Enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande.

Omfattning: Extra vid behov lön enligt överenskommelse.

Arbetstider: kväll och helger

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår F&B Koordinator Maria Karlberg på maria.karlberg@conventum.se / 019-7664513

Välkommen med din ansökan!

Passar dig som

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Silvester Mujkic

ATT JOBBA INOM RESTAURANG

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Om Conventum

Kongrexum AB bedriver under varumärket Conventum en av Sveriges största och modernaste anläggningar för kongresser, konferenser, konserter och mässor. Verksamheten har sedan anläggningens öppnande 2004 haft en mycket positiv utveckling. Anläggningen består av tre byggnader Conventum Arena, Kongresshuset samt Konferenshuset. Conventum besöks av över 200 000 gäster per år. Vår arena är 4800 kvadratmeter, vår kongresshall rymmer 1500 mötesdeltagare och vi har 21 konferenslokaler. Vi kan servera middag till över 2000 gäster vid ett och samma tillfälle och arrangerar konserter med över 5000 personer i publiken. Kongrexum ingår i Elite Hotels of Sweden som ägs av Bicky Chakraborty