Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sommarservice till restaurang Paolos

Restaurang Paolos i Skellefteå söker nya servicestjärnor till vårt underbara gäng. Hos oss blir du en del av ett fantastiskt team som värdesätter humor, glädje och arbete i högt tempo. Just nu söker vi personal för sommaren, såväl som extrapersonal för bar, servering och event. Vi ser gärna att du är en glad och social framåt person som fungerar utmärkt i ett snabbt arbetstempo. Du har en känsla för bra service, gärna inom både bar och service. Vi värdesätter att du är en person som vet hur du ska jobba med gästerna för att få dem känna sig speciella och viktiga. Du ska ha lätt för att samarbeta men inte vara rädd att stå på egna ben. Du är personen som gör vår matsal till en härlig plats och just nu söker vi dig som är flexibel och älskar service.

Om Paolo´s

På entréplan på The Wood Hotel by Elite hittar man Restaurang Paolo´s, ett café och restaurangkoncept med rötter i den italienska mattraditionen. Här erbjuds det bästa från det italienska köket i en avslappnad atmosfär. här njuter gästerna av en vällagad måltid eller svänger förbi för ett glas av utsökt vin, italienska cocktails, panini, pizza, pinsa, pasta, bakverk och mycket mer. Allt som serveras är tillagat av noga utvalda råvaror.

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 14 februari
Rekryterande chef Carina Brydling (carina.brydling@woodhotel.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Fasaden på The Wood Hotel by Elite

Om The Wood Hotel Skellefteå

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.