Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Frukostansvarig

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Vårt hotell  innehar  totalt 167 förstklassiga rum, 12 konferenslokaler, en av Sveriges vackraste festvåningar i Spegelsalen samt Gastropuben The Bishops Arms.

Vi söker nu en operativ frukostchef som ska arbeta tillsammans med sitt team för att erbjuda våra gäster från världens alla hörn en riktigt bra start på dagen.

Vi vill att du har tidigare ledar- och serviceerfarenhet, gärna från premiumhotell och är mycket intresserad av att under dygnets första timmar skapa en riktigt härlig frukostupplevelse, oavsett om gästerna väljer att inta den i matsalen eller på sitt rum för att sätta ytterligare guldkant på sin tillvaro. 

Du har insikt i personal- och råvaruekonomi och förstår hur viktigt det är att jobba med alla komponenter, presentation, service och utbud för att lyfta upplevelsen. Du stöttar även upp under konferensluncher när det behövs. Du tvekar inte för att kavla upp ärmarna och ställa dig i disken, rosta vår egen granola eller baka en kaka till konferensfikat när utrymme finns.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dagtid
  • Omfattning: Enligt överenskommelse
  • Start: Enligt överenskommelse, tidigast april 2023
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Jönköping
Hotell
Elite Stora Hotellet, Jönköping
Publiceringsdatum 17 februari
Rekryterande chef Gustav Kalogirou (gustav.kalogirou@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Om Elite Stora Hotellet, Jönköping

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv.