Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Biträdande restaurangchef till Conventum i Örebro

Mitt i centrala Örebro erbjuder vi på Conventum allt från stora mässor och event till oförglömliga konsertupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar tusentals besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Nu söker vi efter en Biträdande restaurangchef vill jobba med alla våra evenemang på Conventum Arena, Conventum Kongress, Hjalmar Bergman Teatern och Conventum Konferens.

Arbetsuppgifter
Som Biträdande restaurangchef hos oss på Conventum så är du tillsammans med restaurangchefen ansvarig för servering till gästerna i våra barer och olika bankett/restaurangmiljöer.

Din vardag består av att

  • Arbetsleda ett team i matsal/barer
  • Säkerställa att rutiner efterföljs samt implementera nya rutiner.
  • Ha dagliga interaktioner med gäster samt övrig driftpersonal.
  • Handleda och utveckla befintliga samt ny medarbetare
  • Agera administrativt stöd till restaurangchef.

Du ansvarar för att våra gäster får en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som Bitr. Restaurangchef kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med din servispersonal och andra hovmästare, men även med Restaurangchef. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att skapa en trivsam och trevlig miljö i och ta vår service till nästa nivå.

Teamet som du kommer arbeta i består idag av restaurangchef, restaurangkoordinator, hovmästare samt serveringspersonal. Tillsammans med vår Restaurangchef är du ansvarig för samtlig mat och dryckesverksamhet på Conventum. Tjänsten är på heltid och utgörs till stora del av drift men en del administration och planering förekommer.

Vem vi söker

Har minst tre års arbetslivserfarenhet som hovmästare / förste servitör samt god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet! Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång.

Start: Enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande.
Omfattning: 100% - 6 månaders provanställning tillämpas
Arbetstider: Varierande – dag/kväll vardag/helg
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår 

Restaurangchef Leo Hanff leo.hanff@conventum.se / 019-7664508 alt 

Driftchef Silvester Mujkic silvester.mujkic@elite.se / 0106415165

Vi erbjuder dig en härlig arbetsmiljö och ett härligt team hos oss och goda chanser till vidareutveckling inom företaget.

Välkommen med din ansökan!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Conventum
Publiceringsdatum 27 februari
Rekryterande chef Silvester Mujkic (silvester.mujkic@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.