Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Restaurangansvarig

Elite Hotel Savoy är ett mycket anrikt hotell, med den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet. Hotellet är i Elite Hotels ägor sedan 1983 och har idag 189 hotellrum i två byggnader.

Hotellets Food & Beverage verksamhet innefattar Puben Bishops arms och Frukost och vår restaurang för beställda middagar, konferenser event och fester samt 4 konferenslokaler för mellan 10 och 110 personer.

Fler och fler gäster besöker oss och vi arbetar brett med service från morgon till kväll, dessutom pågår var verksamhet på många olika platser inom hotellet.

Vi söker dig som, tillsammans med vår Food & Beverage manager ska ansvar för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster i Frukost, restaurangen och konferens. Tjänsten innebär 100% och utgör driftarbetet och till en vis del administration. till största dels drift men kan ingå en del planering.

Du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom hotell och restaurang. Du arbetar i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelse. Tjänsten innebär båda dag och kvällsarbete och på hotellet är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt- det innebär en prestigelös miljö där vi alltid har gästen i fokus, ser lösningar och samarbetar mellan avdelningarna. Dina arbetsuppgifter är i första hand att Laverar med teamet den bästa frukost tillsammans, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör dagliga drift i restaurangen och bankett,

Som person är du ansvarstagande, engagerade, positiv och noggrann. Hos oss är tempo stundtals högt så vi ser gärna att för den skull du inte minskar på kvalitet eller ditt goda humör. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar, Du är lösningsorienterad och duktig att engagera, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar.

Mycket goda kunskap i svenska och engelska i båda tal och skrift är en förutsättning.

  • Arbetstider: Varierande tidiga mornar, dagtid, kvällstid och helger
  • Omfattning: Tillsvidareanställning. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning
  • Start: överenskommelse
  • Lön: överenskommelse i samband med HRF avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Geoff Barraclough. Pubchef@bishopsarms.com
  • Sista: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser Framemot att höra från dig!


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Malmö
Hotell
Elite Hotel Savoy, Malmö
Publiceringsdatum 21 mars
Rekryterande chef Geoffrey Barraclough (pubchef.savoy@bishopsarms.com)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Fasad av Elite Hotel Savoy med vattnet framför

Om Elite Hotel Savoy, Malmö

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd.