Vi söker en passionerad och erfaren Hovmästare till restaurangen på Västerås Konserthus!

Hej!

Till restaurangen på Västerås Konserthus, en av Västerås mest prestigefyllda kulturinstitutioner, söker en dynamisk och engagerad hovmästare för att berika vår besökares upplevelse. Som ett av Sveriges ledande konserthus strävar vi alltid efter att erbjuda enastående service och förstklassiga upplevelser för våra gäster. F&B driften på Västerås Konserthus drivs av Västerås Kongress som är en del av Elite Hotels of Sweden, ett företag med ett starkt fokus på service och kvalitet. Vi söker nu efter en hovmästare som delar vår passion och som kan bidra till att skapa minnesvärda stunder för våra besökare.

Ansvarsområden:

  • Vara ansvarig för att leda och koordinera konserthusets serveringspersonal under evenemang.
  • Säkerställa att gästernas behov tillgodoses på ett professionellt och vänligt sätt.
  • Övervaka och hantera serveringsscheman och se till att all personal är korrekt utbildad och informerad om de olika evenemangen.
  • Arbeta i nära samarbete med köket för att säkerställa en smidig och effektiv service.
  • Ansvara för att bibehålla hög kvalitet på serveringsstandarder och upprätthålla konserthusets rykte för utmärkt service.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som hovmästare eller restaurangchef är ett krav.
  • Stor passion för service och en stark vilja att överträffa gästernas förväntningar.
  • Förmåga att arbeta under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt.
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta med personal på alla nivåer.
  • Förmåga att motivera och inspirera personalen.
  • Goda kunskaper inom mat och dryck
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om du är redo att vara en del av en levande och kreativ arbetsmiljö där du får möjlighet att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster, är detta den perfekta möjligheten för dig.

Övrigt:

Du rapporterar till: Restaurangchef Västerås Kongress

Omfattning: 75% med möjlighet till mertid. 

Start: Under Augusti. 

 

Frågor? Ta kontakt med Driftchef Silvester Mujkic ( silvester.mujkic@elite.se / 0106415165)

Passar dig som

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

  • Stad Västerås
  • Hotell/plats Västerås Kongress
  • Publiceringsdatum 26 juni
  • Rekryterande chef Silvester Mujkic (silvester.mujkic@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.