The Wood Hotel

The Wood Hotel, by Elite, är ett fristående hotell som ingår i Elite Hotels of Sweden som idag består av nästan fyrtio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. The Wood Hotel har en unik arkitektur och är världens högsta trähotell. Byggnaden i sig är klimatpositiv och i hela vår hotelldrift är vår strävan att hålla CO2 utsläpp till ett minimum för att bidra till att värna planeten. The Wood Hotels ambition är att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse och genom passion, inspiration och omtanke är vår övertygelse att vi är ett hotell du vill stanna länge på.

Skellefteås nya mötesplats

Vårt nya hotell i Skellefteå är byggt av timmer som kommer från skogen som du kan se från tjugonde våningen. All el kommer från älven som du ser flyta förbi när du tar en drink eller en bit mat på vår restaurang på plan 19. Ett kvalitetshotell med lugn i en ny träbyggnad, som är ett av världens högsta trähus. Projektet har redan fått stor internationell uppmärksamhet! Hotellet blir 20 våningar högt med 205 hotellrum, gym, konferensanläggning, restauranger med panoramavy och en spa-anläggning med tillhörande utomhuspool längst upp i byggnaden. Tillsammans med Sara kulturhus, namngivet efter Sara Lidman, skapar just nu Skellefteås nya mötesplats för konserter, föreställningar, möten, utställningar, evenemang och kongresser. Allt ska stå klart den 8 september 2021. Hotellet driver totalt tre restauranger och står även för all restaurangverksamhet i Kulturhuset.

Bli en del av vårt team

Bli en del av vårt team

 

Vill du vara med och ta vårt hotell mot att bli Norra Sveriges mest besökta destination? Just nu söker vi inspirerande, passionerade och omtänksamma ledare som får saker att hända för att senare under våren starta den stora rekryteringen och du är varmt välkommen att visa ditt intresse även för dessa tjänster nu då vi löpande kommer att utvärdera intresseanmälningar.

Så snart ledningen för hotellet är satt kommer vi att starta rekryteringen för övriga tjänster och i det steget kommer vi att behandla just din intresseanmälan och ser då fram emot att höras mer.

 

Intresseanmälan

Vilka tjänster/områden är du intresserad av?
Har du tidigare erfarenhet från vår bransch?
Har du tidigare erfarenhet av en arbetsledande befattning?