Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

TERAPEUTER TILL VANA SPA PÅ THE WOOD HOTEL BY ELITE (egenföretagare)!

Om tjänsten


Vi hälsar dig välkommen!
Vi på VANA SPA i Skellefteå växer och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare grymma terapeuter! Du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut, spaterapeut eller massageterapeut som med passion, inspiration och omtanke för våra gäster, planeten och kollegor vill jobba på ett av världens mest hållbara hotell - The Wood Hotel by Elite. Vi söker dig som vill vara med på vår resa att bli största besöksmålet i Norra Sverige.

OM TJÄNSTEN

Som terapeut hos oss arbetar du med att utföra olika behandlingar på våra gäster. Du är egenföretagare och ska inneha F-skattebevis. Produktrekommendation och försäljning av produkter förekommer.

KVALITIKATIONER OCH PERSONLIGHET

Du är van att arbeta snabbt och flexibelt. Sammanhållning & teamwork är viktigt! Du har en vilja att utveckla arbetet och verksamheten. Du ska kunna jobba självständigt. Du som person är flexibel, säljande, pålitlig, ansvarstagande och arbetar noggrant och effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.

Du har ett brinnande intresse för spa och hälsa. Du älskar gästservice och drivs av ansvarskänsla och personlig utveckling. Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får jobba med märket Kerstin Florian i både behandlingar och produkter.

OM HOTELLET

Den 14e oktober 2021 öppnade vi upp The Wood Hotel i en av världens högsta träbyggnader. I det 20 våningar höga trähuset har vi 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger, samt skybar med takterrass och ett VANA spa med spektakulär panoramavy. Hotellsatsningen är i topp som en av de mest hållbara hotellbyggnationerna som genomförts i Norden. Närheten till naturen, den detaljrika arkitekturen och alla de unika upplevelser som erbjuds gör hotellet till en helt egen reseanledning och porten till en helt ny destination för både nationella och internationella gäster.

Hotellet är ett signaturhotell i en tidlös och stilren design, vårt signum "Less is More" skall inte bara genomsyra hotellets visuella identitet, utan även hela kundresan, verksamheten och den hotellupplevelse gästerna möter redan vid dörren. Hotellet berättar en historia i sina detaljer, i alla de upplevelser som gästerna intar med sina sinnen, med de människor som redan finns i hotellet, men även de som kommer som gäster och besökare. Ledorden är passion, inspiration och omtanke och bygger på den vision vi har att bidra till att göra den samtida gästens vardag både enklare och bättre.

PRAKTIKALITETER

  • Vi ser att du har slutförd gymnasieutbildning samt minst 2 års erfarenhet av terapeutyrket.
  • Har du eftergymnasial utbildning inom området är det meriterande.
  • Minst 20 år fyllda
  • Goda referenser från tidigare liknande jobb
  • Uppdragstagaren erhåller provision för försäljning ur Elites sortiment av hudvårdsprodukter.

Sysselsättningsgrad: Öppettider på SPA är varje dag 09.00-21.30. 
Ersättning: Alla ekonomiska förehavanden mellan parterna regleras en gång i månaden. Underlag för utbetalning är därvid de debiteringar som gjorts av Elite som betalats i kassan eller genom faktura.

För frågor om tjänsten kontakta Reception och SPAchef: Lina Wahlberg, lina.wahlberg@woodhotel.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om The Wood Hotel by Elite, Skellefteå


I det 20 våningar höga trähuset med placering i centrala Skellefteå finns det totalt 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass och en fullfjädrad spa-anläggning med spektakulär panoramavy.

Att arbeta på spa


Till våra spa söker vi serviceinriktade medarbetare som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse genom att ge riktigt bra service.

Passar dig som


  1. Är lyhörd
  2. Brinner för service

Fakta om tjänsten

Stad
Skellefteå
Rekryterande chef
Aliki Krantz
_